KHC niet langs hekkensluiter Sparta Enschede

KHCKHC is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om de 3 punten mee te nemen uit Enschede. Het mocht uiteindelijk nog blij zijn met een punt want in de slotfase gooide Sparta Enschede alles in de strijd om de 3 punten te behalen.

Sparta ging ook fel van start en ging vanaf het begin vol in de aanval. Via de vleugels werden diverse aanvallen opgezet en KHC leek een moeilijke middag tegemoet te gaan. Toch was het KHC dat op voorsprong kwam, de Nooijer nam de bal aan en schoot de bal achter de Enschedese sluitpost. Enkele minuten later was de stand weer in evenwicht, echter de tegen treffer werd uit duidelijk buitenspel positie gescoord. De arbiter negeerde hierbij volkomen ten onrechte de ass. scheidsrechter die een direct en duidelijk vlagsignaal gaf.

In de 13e minuut kwam Sparta zelfs op 2-1 na zwak handelen van de Kamper defensie inclusief de doelverdediger. In de 30e minuut kwam KHC wederom op gelijke hoogte een afzwaaier van de uitstekend spelende Tom Diender belande maar zo in de linker kruising. Die zelfde Diender stond aan de basis van de 3-2 hij bediende Jeffrey de Nooijer de fraai de bal in de linker hoek schoot. Voor rust was er nog een kans voor Sparta, een harde inzet belande op de paal en daarmee kwam KHC goed weg. Direct na de thee enorme kansen voor KHC, zowel Arjan Bults als Leroy Knol misten enorme goede kansen om de score op te voeren.

In de 55e minuut kwam Sparta wederom op gelijke hoogte na slordigheden in de achterhoede die niet zijn dag had. Toch kwam KHC voor de 3e keer op voorsprong via Jeffrey de Nooijer, in de 59e minuut scoorde hij wederom op fraaie wijze. De zege kwam toch niet tot stand in de 73e minuut werd wederom om onbegrijpelijk redenen niet gereageerd op een vlagsignaal van de Kamper ass. scheidsrechter, echter de inzet werd nog rakelings tot hoekschop verwerkt. Echter vanuit de hoekschop kwam de bal bij een Sparta speler die verwoesten uit haalde 4-4.

In de slotfase was het nog even billenknijpen want Sparta ging nog even vol voor de overwinning, die kwam er echter niet. Zo eindigde de wedstrijd in een terechte remise, want beide verdedigingen hadden wat weg van een Edammer gatenkaas vanmiddag.

Dan dit keer iets over onze supporters. Het is beschamend wat er allemaal uitgekraamd wordt aan de lijn. Het bestuur zal deze week maatregelen nemen tegen mensen die denken dat ze op zo’n manier ons 1e elftal steunen. Voetbal is emotie, maar daar hoort geen schutting taal bij.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*