dinsdag, april 16, 2024

HomeRegiosportKHC ondanks winst niet door in de beker

KHC ondanks winst niet door in de beker

-

KHC is er niet in geslaagd om de volgende ronde in de beker te halen ondanks 2 winstpartijen. Drie teams met 6 punten waarvan KHC het slechts tot scoren kwam was hier debet aan.

KHCZaterdag tegen de amateurtak van Heerenveen werd het 1-2. KHC ging vanaf het begin opzoek naar openingen, want het wist dat het maar liefs 5 keer diende te scoren vanmiddag. Na wat plaagstootjes werd het 0-1 in de 15e minuut door Ibrahim Tuncer die zijn tegenstander te snel af was. KHC had in die fase een veld overwicht, maar was slordig in de afronding. Toch werd het voor rust nog 0-2, Leroy Knol werd onderuit gehaald in de 16 meter. Lesley de Munnik schoot vervolgens de toegekende strafschop hard en deskundig in.

Na de rust een gelijk opgaande strijd, KHC zette alles op alles om de score uit te bereiden. Echter de ploeg van oud Dos Kampen trainer Marcel Valk wilde hier niet aan mee werken zodat de eindstand 1-2 was en KHC ondanks 2 winspartijen uit de beker ligt.
We gaan ons concentreren op de competitie, wel zo belangrijk. Volgende week starten we met een uitwedstrijd in Wezep tegen het welbekende WHC dat vorig seizoen degradeerde uit de Hoofdklasse. De wedstrijd in Wezep begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Meulenkamp uit Ommen.

Man van de wedstrijd: Lesley de Munnik