KHC opnieuw puntloos tegen sterk SDVB

Zaterdagmiddag speelde KHC de altijd lastige uitwedstrijd tegen SDV Barneveld. KHC had in de voorgaande wedstrijden nog geen punten behaald, dus was het er alles aangelegen om minimaal een punt mee te nemen uit Barneveld.

KHC-logo

SDV Barneveld ging fel van start en was gedurende de 1e  45 minuten de bovenliggende partij. Echter het kreeg weinig uitgespeelde kansen, omdat KHC uitstekend stond te verdedigen. Na rust een mooie voetbal pot met spannende momenten voor beide partijen. In de 50e minuut dacht KHC op voorsprong te komen  door een treffer van Leroy Knol, echter het doelpunt werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. KHC was even de bovenliggende partij het kreeg een aantal kansen op rij, Justin Drost ging alleen op de doelman af, maar zijn inzet ging rakelings naast. In de 57e minuut wederom een buitenspel doelpunt van KHC nu was het Kevin Isidora die in duidelijk buitenspel positie raak schoot. In de 66e minuut leek SDV Barneveld op voorsprong te komen, maar ook dit doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. In de 73e minuut was het dan wel raak Rob Knul speelde Delano Flemming aan die met een omhaal prachtig raak schoot 1-0. KHC ging op jacht naar de aansluittreffer en die kwam op naam van invaller Jeffrey van der Vlist. KHC ging vervolgens op jacht naar de winst maar kwam bedrogen uit, met snelle aanvallen winst SDV Barneveld de winst alsnog naar zich toe te trekken via 2 treffers van Kampenaar Rob Knul. Die zelfde Knul had overigens geluk dat hij mocht blijven staan van de prima leidende scheidsrechter Kaya uit Silvolde. Een harde charge op de benen van Justin Drost werd slechts met geel bestraft waar rood op zijn plaats was geweest. Desondanks was het een uiterst vermakelijke en sportieve wedstrijd met een voor KHC teleurstellend resultaat.

Volgende week geen competitieprogramma, maar een bekerronde. KHC is ondanks 2 winspartijen uitgeschakeld. Wel is er op Sportpark De Venen een groot bedrijven toernooi van Saturn Petfood uit Hattem. Er doen maar liefst 20 teams mee uit o.a. Polen en Duitsland, aangevuld met enkele teams van het bedrijf uit Hattem. KHC speelt haar volgende wedstrijd thuis op 31 oktober tegen het onbekende DTS uit Ede waar nog nimmer tegen werd gespeeld. De wedstrijd op Sportpark De Venen begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter ten Brake uit Dedemsvaart.

Man van de wedstrijd

Burak Alp

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*