HomeRegiosportKHC pakt de punten in blessuretijd

KHC pakt de punten in blessuretijd

-

KHC

KHC heeft zaterdag dan eindelijk het geluk een keer aan haar zijde gehad. Vorige week tegen Deto viel de late tegentreffer ook in blessuretijd, en kwam KHC sneu weg. De wedstrijd tegen stadgenoot GoAhead was niet al te best wat het voetballen betreft, maar stond met name in de slotfase bol van de spanning.

KHC startte slecht, en kwam al in de 7e minuut op achterstand omdat veel teveel ruimte werd weg gegeven. Even leek het er op dat GoAhead door zou drukken, maar het liep te veel naar achteren en ging slordig met de kansen om. KHC kwam dan ook terug in de wedstrijd, net voor rust deelde het al wat spelde prikjes uit. Zo spatte een vrijeschop van Jeffreij de Nooijer op de lat in de 40e minuut. Na rust een fanatiek KHC dat inzag dat er wat meer gelopen moest worden. In de 53e minuut werd wederom de lat beproefd door KHC nu was het een inzet van Kevin Isidora die tegen de kruising kwam. Trainer Oosterhaar wisselde vervolgens in de 75e minuut de moe gestreden Lesley de Munnik, en ging achterin een op een spelen. In de 85e minuut ging de bal op de stip nadat de Nooijer was aangetikt. Echter de Nooijer nam zelf slordig de toegekende strafschop, de bal werd gestopt door doelman Fix. In de rebound was het invaller Maurice Hofstra die de bal strak inschoot. In blessuretijd werd het vervolgens nog 2-1 . Doelman Fix kreeg een voorzet niet onder controle en goudhaantje Ronald Arends wist wel raad met het buitenkansje.

KHC kan terug kijken op een leuke dag met veel inzet van de spelers, maar ook van de fantastische vrijwilligers die bergen werk hebben verzet ( allemaal heel erg bedankt) Volgende week de uitwedstrijd tegen buurman Dos Kampen. De wedstrijd op Sportpark De Maten begint om 18.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Huis in ’t Veld uit Elburg.