zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportKHC pechvogels in spannende slotfase

KHC pechvogels in spannende slotfase

-

Het was een bitterzoete strijd voor KHC, die zich vastklampte aan de hoop op een keerpunt na vier opeenvolgende nederlagen. Met het oog op het behoud van de vierde plek, cruciaal voor een mogelijke derde periode, was puntverlies geen optie.

Het team startte sterk, creëerde kansen, maar de bal wilde niet in het net belanden. Tegen de verhouding in nam Flevo Boys de leiding. Een aangeslagen KHC ging volop in de aanval, met een verdiende gelijkmaker als beloning. Maar de tegenstander bleef gevaarlijk en sloeg toe in de slotfase, tot teleurstelling van het KHC-kamp.

In de laatste minuut werd het nog 2-3 wat als een mokerslag aankwam. KHC kwam deze tegenslag niet meer te boven. Ook in de extra tijd toegekend door de prima leidende scheidsrechter René Wijma werd niet meer gescoord.

Ondanks de teleurstelling in het resultaat, toonde KHC veerkracht en belooft het spel perspectief voor de toekomst. De weg naar de vierde plek ligt weer open, met de belangrijke uitwedstrijd tegen Marum in het verschiet. De focus ligt op winnen, om de kans op een periode levend te houden.

Man van de wedstrijd:
Wail Doufikar

Gerelateerde berichten

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen