KHC terechte winnaar in matige wedstrijd

KHC

KHC is er in geslaagd om de belangrijke thuiswedstrijd tegen het onbekende ASC Nieuwland uit Amersfoort te winnen. Alles behalve makkelijk ging dit niet.

Voor rust was het een zeer matige wedstrijd er waren nagenoeg geen kansen. In de 23e minuut was er de 1e kans voor KHC, Leroy Knol schoot een toegekende vrijeschop rand 16 meter rakelings naast.

In de 35e minuut leek Karim Gabara KHC op voorsprong te brengen, maar ook zijn inzet was onzuiver en ging naast. Enkele minuten later toucheerde een inzet van Tom Diender de paal, maar verder kwam KHC niet zodat de ruststand 0-0 was. Na rust een wat beter KHC, dat via Jeffrey de Nooijer en Tom Diender wat kansjes kreeg maar de bal wou er niet in. De tijd begon vervolgens te dringen, en de wedstrijd leek op een remise uit te draaien, waarbij aangetekend moet worden dat ook Nieuwland een paar kansjes kreeg.

In de 87e minuut dan toch nog de 1-0, een voorzet van Arjan Bults bereikte Leroy Knol die de bal achter de Amersfoortse doelman deponeerde. Al met al een toch dik verdiende overwinning omdat KHC gedurende de gehele wedstrijd een veldoverwicht had. Het vergat zich daarbij te belonen, door niet vroegtijdig te scoren.

Valt nog te vermelden dat de sportieve wedstrijd uitstekend werd geleid door scheidsrechter Stijn Heusschen uit Kranenburg. Volgende week de belangrijke uitwedstrijd tegen ASVD uit Dronten waarmee we nog een sportief appeltje hebben te schillen. KHC wordt als karakter ploeg beschreven door de Drontenaren dus is het te hopen dat onze jongens scherp zijn volgende week. De wedstrijd in Dronten op het Burgemeester Dekker Sportpark begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter van Iersel uit Arnhem.

Man van de wedstrijd: Leroy Knol

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*