Video – KHC weer niet langs Vroomshoopse Boys

Interviews: Joop van Dijk
Camera: Hardo Junte

 

Net als vorig seizoen is KHC er wederom niet in geslaagd om te winnen van het stugge Vroomshoopse Boys. KHC moest aantreden met een aangepast elftal, want het wordt geteisterd door blessure leed. Ondanks dat begon het veel te slap aan de wedstrijd, en waren de kansen op één hand te tellen.

In de 3e minuut een kans voor KHC, Kevin Olaria speelde de bal op Joshua van Marle die de bal naast het doel werkte. In de 9e minuut een mogelijkheid voor Vroomshoopse Boys na mistasten van de KHC verdediging. KHC zat niet in de wedstrijd en keeper Demi Loet-Loetoer moest enkele malen zijn kunnen tonen. Voor rust nog een kleine kansje voor KHC via een individuele actie van de goed spelende Brenn de Lange. Na de rust een wat beter KHC, dat probeerde meer druk te zetten. Dat resulteerde in een mooie kans voor Karim Gabara die alleen op de doelman afging en bijna scoorde. In de 62e minuut kwam KHC op 1-0 via Kevin Olaria die de bal prima aangespeeld kreeg van Jeffrey de Nooyer. De vreugde was van korte duur, want in de 69e minuut kwam Vroomshoopse Boys terecht op gelijke hoogte 1-1. Hierna een gelijk opgaande strijd met aan beide kanten prima doelverdedigers die hun doel schoon hielden. Na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter Maikel van Munster uit Hellendoorn mochten beide teams blij zijn met een punt.

Resumerend, een matige pot voetbal van beide kanten. Een puntendeling was dan ook een juiste afspiegeling van de wedstrijd. Volgende week gaan we naar Doorwerth om aan te treden tegen DUNO ( Door Uithoudingsvermogen Naar Overwinning). De promovendus heeft een punt minder dan KHC en zal er ongetwijfeld alles aan doen om van KHC te winnen. De wedstrijd op Sportpark De Waayenberg aan de W.A. Scholtenlaan begint om 15.00 uur. We gaan met de bus vertrek om 12.30 uur.
Man van de wedstrijd
Demi Loet-Loetoer.

 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673