zaterdag, juli 27, 2024

HomeRegiosportKHC wint oefenpot van Swift’64

KHC wint oefenpot van Swift’64

-

KHC heeft zaterdagmiddag met 6-1 gewonnen van Swift’64. De polderploeg van oud KHC doelman Alex Witkamp speelt in de 4e klasse.

Het werd een alleraardigst weerzien, al kwam de ploeg uit de polder er in de wedstrijd niet aan te pas. KHC was vanaf het beging de bovenliggende partij en dat kwam in de score tot uiting. Na 10 minuten opende Bren de Lange de score voor KHC 1-0 en enkele minuten laten was het al weer gelijk omdat slordig balverlies werd geleden op de 16 meter!!!!!! Daarna een beter KHC dat de score opvoerde via de uitstekend op dreef zijnde Jeffrey van der Vlist die de 2-1 fraai scoorde met het hoofd ( 22e min) en 3-1 ( 38e min). Na rust 4-1 Tom Diender (65e min) Leroy Knol 5-1 (78e min) Durk van der Leest 6-1 ( 82e min). Scheidsrechter Steven Korf uit Emmeloord hield de sportieve ontmoeting prima onder controle.

Resumerend een leuke oefenpot, nuttig was de rentree van de langdurig geblesseerde Michiel Kuipers die het weer prima deed. Volgende week weer competitie, de lastige uitwedstrijd tegen hekkensluiter VVOP uit Voorthuizen staat op het programma. De wedstrijd in Voorthuizen begint om 14.30 en staat onder leiding van scheidsrechter Weurink uit Zwolle.