KHC wint oefenwedstrijd tegen WVF

Het mocht eindelijk weer, voetballen met publiek. We moeten even terug in de tijd, de laatste wedstrijd was thuis tegen De Merino’s uit Veenendaal d.d. 10 oktober 2020. KHC werd toen door de hekkensluiter thuis verslagen met 0-1.

Zaterdag j.l. mocht het dus weer na de ellendige tijd die we hebben gehad. Blije gezichten derhalve op Sportpark De Venen, maar vast ook op de alle andere sportvelden. KHC ging prima van start in een wedstrijd die voor de verandering eens werd gespeeld in 3 delen van 25 minuten. Het 1e gedeelte was veruit de beste KHC speelde snel en gedreven en WVF kon de druk van KHC even niet aan. Livai Vos opende de score met een fraaie schuiver al vroeg in de wedstrijd 1-0.

Wat later werd de score uitgebreid naar 2-0. Nieuweling Sefa Yildirim kapte zich vrij en haalde vervolgens verwoestend uit strak in de linker bovenhoek. Het werd zelfs vrij vlot 3-0 wederom via Yildirim.

KHC nam nadien wat gas terug, en in het 2e blok van 25 minuten voetbalde WVF zich wat onder de druk uit en lag het spel meer in evenwicht. Wel liep KHC uit via een treffer van Ozhan Kardag 4-0. De slordigheden begonnen zich ook wat op te stappelen. WVF wist in de slotfase de score nog terug te brengen naar 4-1.

Een leuke nuttige en sportieve oefenwedstrijd, die prima werd geleid door de jeugdige arbiter Jarno Schoonhoven uit Oosterwolde. Na afloop werd met een presentje en bloemetje afscheid genomen van spelers die vertrekken en stoppen. Met een gezellig BBQ werd het seizoen vervolgens afgesloten.

De 1e selectie van KHC pakt begin augustus de draad weer op. Dan doet het mee aan het Berend Elzerman toernooi in Oosterwolde.

Man van de wedstrijd: Sefa Yildirim

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*