KHC wint overtuigend van FC Horst

De eerder gespeelde uitwedstrijd werd door KHC met 0-3 verloren, het was destijds een wedstrijd met veel blessures aan KHC kant. KHC kwam er niet aan te pas.

KHCZaterdagmiddag werd dit door KHC weer rechtgetrokken. Het werd een overtuigende overwinning, KHC was gedurende de hele wedstrijd de bovenliggende partij.

Al in de 2e minuut had Arjan Bults KHC op voorsprong kunnen zetten maar zijn inzet ging rakelings over. Een minuut later overkwam Jeffrey de Nooijer het zelfde. In de 8e minuut werd het 1-0, Tom Diender werd op rechts weggestuurd en plaatste de bal fraai achter de Ermelose sluitpost. De ass scheidsrechter had hierbij voor een niet strafbare buitenspel situatie gevlagd welke terecht genegeerd werd door scheidsrechter Gert Keijl uit Heerde.

Tom Diender kwam duidelijk achter zijn man weg en van buitenspel kon geen sprake zijn. In de 14e minuut werd een inzet van Leroy Knol uitstekend gered door de doelman. In de 19e minuut een dot van een kans voor Tom Diender op aangeven van Leroy Knol maar de bal ging rakelings naast.

In de 37e minuut een enorme kans de bal kwam op de paal en in de rebound werd de bal langs de verkeerde kant van de paal verwerkt. In de 45e minuut de 1e echte kans voor FC Horst dat een wat matte indruk maakte de 1e helft. In de 2e helft bleef het spannend, KHC had teveel kansen laten liggen en FC Horst ging op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er niet KHC bleef de bovenliggende partij, met name op het middenveld werd sterk gespeeld. Burak Alp begon in de 50e minuut aan een fraaie individuele slalom, echter zijn harde inzet belande tegen de paal.

Het bleef daarna spannend met kansen over en weer tot Leroy Knol in de 76e minuut een vrijeschop mocht nemen op een afstand van 20 meter van het doel. De vrijeschop werd vervolgens hard in de linkerkruising geschoten, en dat bracht de stand op een bevrijdende 2-0. FC Hort probeerde het nog wel even, maar dat leverde naast een paar frustratie kaarten niks meer op.

Resumerend een meer dan verdiende zege voor de mannen van Oosterhaar en Zwiggelaar. Scheidsrechter Gert Keijl uit Heerde had de toch wel sportieve wedstrijd goed onder controle, ondank een paar kaarten in de slotfase.

Volgende week de lastige uitwedstrijd tegen SDVB Barneveld, waarvan thuis werd verloren. Zoals vanmiddag spelend heeft KHC zeker kansen. De wedstrijd in Barneveld begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter F.Assink uit Hengelo. We gaan met de bus vertrek 12.30 uur.
Man van de wedstrijd
Burak Alp

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*