zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurStart kinderkoor Quintus

Start kinderkoor Quintus

-

projectkoor_sail_mHet kinderkoor van Quintus gaat dit seizoen weer van start, voor kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar. Vanaf de herfstvakantie wordt er elke dinsdagmiddag geoefend voor twee erg leuke presentaties!

Let op! Voor leerlingen van Quintus is deelname gratis!!

De eerste presentatie is gericht op kerst. Deze keer geen kerstliedjes maar het verhaal van het beroemde ballet De Notenkraker van Tsjaikovsky. Op de bekende melodieën van het ballet zingen de kinderen het iets aangepaste verhaal over het meisje Clara die in een droom haar pop, de Notenkraker, tot leven ziet komen.

Na de kerst richt het koor zich op zeeliederen voor Sail Kampen 2014. Onder deskundige begeleiding wordt er gezongen met een vlotte muzikale begeleiding. Als kroon op het werk sta  je voor een groot publiek  op het podium  tijdens het landelijk evenement Sail Kampen 2014.

In de lessen wordt gelet op diverse muzikale aspecten en worden er tips gegeven om het koor goed te laten klinken. Daarnaast heeft ook het plezier beleven aan de muziek en elkaar een belangrijke plek tijdens het oefenen.

We praten over het kinderkoor met Hetty Floors [ca_audio url_mp3=”http://www.kampenonline.com/kinderkoor.mp3″ url_ogg=”” skin=”regular” align=”none”]

Meer info: info@quintuskampen.nl of bel: 038-3371200

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen