dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportKorfballers Dos Kampen/Unique kunnen het seizoen niet winnend afsluiten

Korfballers Dos Kampen/Unique kunnen het seizoen niet winnend afsluiten

-

In de laatste wedstrijd van het seizoen mocht Dos het opnemen tegen KVW ’22. Na vier seizoenen was dit ook de laatste wedstrijd voor Jongman als trainer en coach van het 1e team. Dos was al zeker van promotie, maar wilde er alles aan doen om het seizoen winnend af te sluiten. 

De eerste helt ging het gelijk op. Dos miste scherpte in de afronding en de ploeg uit Leek maakte het moeilijk door in te zakken op schoten. Dos had moeite met het zoeken naar de juiste kansen om rebounds over te houden en te kunnen herhalen. Hierdoor lukte het Dos niet om uit te lopen in de score. Met een 8-7 tussenstand gingen de ploegen de rust in. 

De tweede helft startte Dos een stuk scherper. Door het maken van de juiste keuzes volgden vier mooie doelpunten op rij. Dit bracht Dos op een 12-7 voorsprong. Toch kwam Dos vrij vlot weer in een minder goede fase wat eigenlijk het hele seizoen al een valkuil is. De ploeg uit Leek had hier een duidelijk antwoord op en kwam helemaal terug in de wedstrijd. Het lukte Dos niet meer om gemakkelijk doelpunten te scoren terwijl KVW juist scherper werd in de afronding. De scheidsrechter floot uiteindelijk af met een eindstand van 16-18.

Trainer Jongman zei na de wedstrijd het volgende: ”De laatste wedstrijd hebben we helaas niet winnend kunnen afsluiten. Het zag er lange tijd wel naar uit. Promotie voor het 1e op het veld was het belangrijkste en natuurlijk handhaving bij het 2e. Beide doelen zijn gehaald. Ik heb 4 mooie, maar hele rare seizoenen gehad. Het is nu tijd voor andere dingen. Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de afgelopen tijd. Dit blijft toch altijd mijn cluppie.”

Doelpunten: Dennis 4x Camiel 3x Matthijs, Wichard en Iris 2x Nikita, Laureen en Willemijn 1x

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen