KOV en Isala ’96 organiseren bevrijdingsloop

Op maandag 18 april a.s. organiseren de Kamper Oranje Vereniging en de atletiekvereniging Isala ‘96 de jaarlijks terugkerende Bevrijdingsloop en Kamper Mijl. Net als in voorgaande jaren vindt dit evenement plaats op de kunststof atletiekbaan van AV Isala ’96 op het sportpark Hagenbroek in Kampen. Een echte atletiekaccommodatie die garant staat voor een geweldige sfeer en mooie eindtijden.
Kinderen die zich niet via de school hebben voor ingeschreven kunnen op 18 april na inschrijven. Dit kan vanaf 16:30 uur tot 20 minuten voor de start van de betreffende leeftijdsgroep. Ook voor de Kamper Mijl is het mogelijk om tot 20 minuten voor de start in te schrijven. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 2,00 en dient bij na inschrijving contant te worden voldaan. Rabobank IJsseldelta ondersteunt net als in 2015 de bevrijdingsloop, waardoor het inschrijfgeld laag gehouden kan worden.
De jongste kinderen starten om 17:00 uur, de Kamper Mijl wordt om 19:00 uur weg geschoten. Kijk op www.avisala96.nl voor meer informatie en het volledige chronoloog.3 bevrijdingsloop 2014