Kringkampioenen bij de Deltaruiters!

Afgelopen zaterdag werden in Genemuiden de Kringkampioenschappen springen voor paarden en pony’s verreden. ’s Morgens was het de beurt aan de paarden, waarbij Albert Jager met Edinburgh kringkampioen werd in de hoogste klasse.

Overige prijswinnaars waren en tevens afgevaardigd naar de regio kampioenschappen:
In de klasse B een 2e prijs voor Monica Borger met Fantacy Lady en een 4e prijs voor Carlijn Koersen met Goteuri.
In de klasse L een 2e prijs voor Hans Doorn met Durjaya, een 3e prijs voor Albert Jager met Freule en zus Lieneke met Giselle werd 6e .
’s Middags om 13:30 uur was het de beurt aan de pony ruiters.
Anna Post werd maar liefst twee keer Kringkampioen. Éénmaal in de klasse L categorie D/E met Diamond Forever en in de hoogste klasse met Bodoboy. Een topprestatie van Anna Post en haar pony’s. Rian van der Sluis werd in de klasse M, categorie D/E kringkampioen met haar pony Orchids Tonny en Siebe ten Brummelhuis met Spring Star’s Simba werd kampioen in de klasse B, categorie C.
Overige prijs winnaars bij de pony’s waren in de klasse B, categorie AB, Ilse Nora Bliek met Nibbles, zij werden 2e en Jamie Boeve met Waterlands Pascha werden 3e. Zij zijn beiden afgevaardigd naar de regio kampioenschappen, maar ook Sophie Riezebos met Beukenhof’s Petra is afgevaardigd, maar helaas viel zij net buiten de prijzen.

In de klasse B, categorie C was er naast Siebe een prijs voor Kim Spronk met Gulikshoeve Ashley, ook zij is afgevaardigd naar de regio kampioenschappen.
In de klasse B, categorie D/E was het Anna Holtland, die maar liefst tweemaal in de prijzen viel. Een 5e prijs behaalde zij met Chaplin en een 6e prijs met Dexter en daarmee twee tickets voor de regio kampioenschappen.
Overige afgevaardigden maar buiten de prijzen waren Anna Post met Stukhuster Significant en Gerco Rienties met Joy.
In de klasse L zijn er drie afgevaardigden voor de regio kampioenschappen, namelijk: Jolien Felix met Edelboy, Edith Post met Mini Hoeve’s Elwin en Kyra Snoeijer met Mentos.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*