dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurLaat je inspireren tijdens Open Huis Quintus!

Laat je inspireren tijdens Open Huis Quintus!

-

Op zaterdag 12 april is het jaarlijkse Open Huis bij Quintus. Tijdens deze middag opent  Quintus de deuren voor belangstellenden van 13.00 tot 16.00 uur met gloednieuw aanbod voor jong en oud.
Openhuis_Quintus
Quintus laat zich in de volle breedte zien met een veelzijdig en inspirerend aanbod voor het komende cursusjaar. Naast de vertrouwde cursussen ook dit jaar weer nieuw aanbod.
Met nieuwe, frisse en eigentijdse activiteiten sluit Quintus aan op hedendaagse ontwikkelingen. Voor 50-plussers is er een speciale zaal ingericht met informatie over cursusaanbod. Een greep uit het uitdagende aanbod voor een kwieke doelgroep: meezingen in het seniorenkoor Rock Oud Loud, je uitleven met de danstherapie ‘Dans Je Gevoel’ of meespelen in een band (ook zonder ervaring met een instrument!)?Maar er is meer! Kom langs en laat je informeren.
Er zijn volop activiteiten op het gebied van dans, theater, literatuur, muziek en beeldend. Een hele middag sfeer proeven, naar muziekpresentaties luisteren of mooie danspresentaties bekijken.  Lekker zelf aan de slag kan ook! Wat te denken van een workshop panfluit maken, THEATER!&Muziek, Showtime!, boetseren, striptekenen of kleuterpiano? Aanmelden hoeft niet, maar let wel even op de aanvangstijden. Het complete programma lees je binnenkort op onze website. En uiteraard zijn er diverse muzikale optredens te beluisteren. Kortom, het bruist weer als vanouds tijdens het Open Huis! Mis het niet!

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen