Lay Back wint voor de vierde keer op rij

Opnieuw weten de basketballers van Lay Back Kampen te winnen. Het tweede team van Be Quick ’28 uit Zwolle werd overtuigend verslagen met 42-68. Het kan niet anders dan dat de aanwezigheid van de bekende Kamper rolstoelbasketbalster Gwendolynn van Eunen, zij was er evenzoveel wedstrijden bij, de heren van Lay Back inspireert. Het verschil in de wedstrijd werd gemaakt door reboundend de sterke Zwollenaren te overtroeven. Scorend leverde iedereen een bijdrage, waardoor Kevin van de Wetering met het bescheiden aantal van 12 punten, waaronder twee driepunters topscorer werd.

De U18 van Lay Back speelde eveneens tegen Zwolle. In de wedstrijd tegen Landstede ZAC U18-2 was de ruststand weliswaar nog in het voordeel van Lay Back (35-32), maar in de tweede helft leidde een blessure en daardoor het uitvallen van guard Thomas Bloemers tot grote problemen in de opbouw, waardoor uiteindelijk Landstede afgetekend won met 53-86.

Met nog een paar wedstrijden te gaan staan zowel de heren als jongens U18 van Lay Back Kampen op een veilige plaats. Op vrijdag 10 april is de eerstvolgende thuiswedstrijd van de heren, om 21:00 uur in de Reeve, tegen de nummer 2 uit de competitie, de Snipers uit Zeewolde. Dat belooft een spannende wedstrijd te worden, omdat het verlies in de uitwedstrijd enkel werd veroorzaakt door een slechte vrije-worpen reeks en zeker niet door minder basketbal.

Voorafgaand aan de wedstrijd spelen de jeugdteams van onder 12 jaar (U12), afgelopen zaterdag winnend van Epe (29-24), en onder de 16 jaar (U16), dat ook hun laatste wedstrijd won, van de Arnhem Eagles. De jeugdteams spelen vanaf 19:00u hun wedstrijd. Een mooi moment om eens kennis te maken met basketbal. U bent dat ook van harte welkom.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*