Leeuwen jagen in de Herfstvakantie

NT-1bWoensdag 21 oktober organiseren  cultuurZIEN en het Ikonenmuseum een leeuwenjacht door de Kamper binnenstad. Iedereen tussen 8 jaar en 12 jaar kan deelnemen aan deze bijzondere activiteit. De jacht start om 14.00 uur op De Botermarkt en eindigt om ongeveer 15.30 uur in het Ikonenmuseum. De deelnamekosten bedragen à € 2, 50; volwassen begeleiders betalen € 5, –.

Voor wie goed zoeken kan, wemelt het in de Kamper binnenstad van de leeuwen. En er mag op geschoten worden, maar dan wel met een camera (of mobiel). Tijdens de leeuwenjacht komen de deelnemers nog veel meer dieren tegen, zoals griffioenen, draken, paarden en een zwaan. In de binnenstad blijkt het een flinke beestenboel te zijn en al deze dieren spelen een rol in prachtige oude verhalen. Na afloop van de jachtpartij wordt op adem gekomen met een glas chocolademelk in het Ikonenmuseum. Wie zin heeft tekent er zijn eigen favoriete, al of niet echt bestaande, dier.

Alleen als je met een groep wilt komen, moet je je vooraf opgeven voor deelname aan de leeuwenjacht via kunst@cultuurzien.nl of telefoon 038 331 10 24

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*