Maikel Hondebrink nieuwe Hoofdtrainer v.v.Wilsum seizoen 2015-2016

Het bestuur van v.v.Wilsum heeft voor het seizoen 2015-2016 overeenstemming bereikt met Maikel Hondebrink om vertrekkende coach Jan Stoffer op de volgen als Hoofdtrainer van de oranjehemden.

Huidige Hoofdtrainer Jan Stoffer maakte begin november bekend dat het na 3 jaar tijd werd voor verandering voor zowel Stoffer zelf als voor de 1e selectie van v.v.Wilsum. Na inventarisatie binnen de spelersgroep, het intern uitspreken van doelstellingen voor het komende seizoen en verwachtingspatroon van een nieuwe Hoofdtrainer, is door v.v.Wilsum een profiel opgesteld. De afgelopen weken zijn intensieve gesprekken gevoerd met diverse kandidaten en is v.v.Wilsum verheugd te kunnen meedelen een passende kandidaat te hebben gevonden in de persoon van Maikel Hondebrink.

Maikel HondebrinkHondebrink is momenteel aan zijn 4e seizoen bezig bij het Zwolse EDON, uitkomend in de 3e Klasse C. Als speler was Hondebrink actief voor Sv Zwolle waar ook zijn trainerscarrière een aanvang kende. Met EDON wist Hondebrink in het seizoen 2012-2013 promotie af te dwingen naar de 3e Klasse waar het nu voor het 2e seizoen actief is. De 30 jarige Hondebrink is woonachtig in Zwolle, in het bezit van trainersdiploma TC2 en heeft de leeftijd van 30 jaar.

Met de aanstelling van Maikel Hondebrink is v.v.Wilsum overtuigd na een succesvolle periode met Jan Stoffer als Hoofdtrainer deze een positief vervolg te geven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*