zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportMARCEL VAN DER STEEGE VERTREKT BIJ GO-AHEAD KAMPEN !!

MARCEL VAN DER STEEGE VERTREKT BIJ GO-AHEAD KAMPEN !!

-

Go-Ahead Kampen en Marcel van der Steege hebben in goed overleg besloten om per 1 juli 2014 de samenwerking te beëindigen. Beide partijen kunnen terugkijken op een uitstekende periode.

Marcel van de SteegeOp 21 januari 2012 startte de oefenmeester meteen met een overwinning bij Olde Veste ’54 (1-2). Het was het begin van een indrukwekkende serie onder zijn hoede, want er volgden 11 overwinningen op rij wat ook meteen een nieuw clubrecord betekende !! In het daarop volgende seizoen (2012-2013) vestigde Marcel met zijn spelers wederom een clubrecord door 55 punten te behalen in de 1e klasse D. Dit leidde op 1 juni 2013 na een 0-3 overwinning bij HZVV tot de promotie naar de hoofdklasse !!

In totaal werden er onder zijn leiding tot op heden 52 competitiewedstrijden en 4 nacompetitie wedstrijden afgewerkt. Dat resulteerde in 35 overwinningen, 7 gelijke spelen en 14 nederlagen. Een uitstekend resultaat !!

Het bestuur van Go-Ahead Kampen wil Marcel bedanken voor zijn bijdrage en hem het komende half jaar heel veel succes wensen om het gezamenlijke doel te bereiken, handhaving in de hoofdklasse C. “We hebben er met deze technische staf, spelergroep en de vele trouwe supporters alle vertrouwen in dat het ons gaat lukken !!”

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen