Margarita moet terug naar haar geboorteland – VIDEO

Toekomst voor 17 jarige onzeker en uitzichtloos

Margarita Alexandrova - kampenonlineZeven jaren geleden vluchtte (de nu in Kampen woonachtige) Margarita Alexandrova met haar moeder uit Oezbekistan en kwam ze in Nederland terecht.

Vergeleken bij de situatie in Oezbekistan zag het er hier voor hen rooskleurig uit, echter vorige week heeft de rechter besloten dat ze (na 7 jaar !!! ) weer terug moet naar het land waar ze juist vervolgd wordt om politieke en religieuze redenen.

In de 7 jaren dat Margarita in Nederland woonde heeft ze zich ontwikkeld tot een echte Nederlander. Ze spreekt beter Nederlands dan de taal van het land waar ze geboren is. Afgelopen jaar heeft Margarita moeiteloos haar HAVO examen behaald en hoopte dit jaar te kunnen beginnen aan haar studie Rechten. Margarita komt niet in aanmerking voor “KINDERPARDON”

Judith Meuleman, Rick de Breij, Jurrian van der Weerd en Jelmer Ploegman hebben via petities.nl een petitie opgesteld waarin ze zoveel mogelijk mensen worden opgeroepen deze te tekenen. Ze zijn daarmee tegen de (volgens velen) onterechte uitzetting van de 17 jarige Margarita en haar moeder.

Klik Hier voor de reacties uit de Kamper politiek (Video)

Kijk op

www.margaritamoetblijven.petities.nl 

om de petitie te teken

Bekijk hieronder de video met het interview


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*