donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Home112-NieuwsMeerdere dodelijke slachtoffers na ongeval op de N50

Meerdere dodelijke slachtoffers na ongeval op de N50

-


Woensdagavond 2 november om 21:00 zijn de hulpdiensten groots uitgerukt voor een ongeval op de N50 tussen Kampen en Ens.

Bij het ongeval zijn 3 personen om het leven gekomen, onduidelijk is nog hoe dit ongeval exact heeft kunnen gebeuren. Wel is bekend dat voorafgaand het ongeval een achtervolging heeft plaatsgevonden. Bij het ongeval zijn 2 personenauto’s betrokken geraakt, 1 auto heeft daarbij ook vlam gevat.

De politie heeft omstreeks 0:11 laten weten dat er 3 personen bij het ongeval om het leven zijn gekomen. En dat de weg nog enige tijd is afgesloten voor het onderzoek.

Verkeer is in beide richtingen gesloten en wordt omgeleid via Zwolle en Heerenveen A28 en A32.

Update Politie:

Rond 18.30 uur vond er aan de Sportlaan in Bedum (provincie Groningen) een geweldsincident in de relationele sfeer plaats waarbij het slachtoffer, een 39-jarige vrouw uit de gemeente Het Hogeland, ernstig gewelddadig is bejegend. De verdachte, een 41-jarige man uit de gemeente Het Hogeland, is er vervolgens vandoor gegaan. Hij werd verdacht van poging doodslag.

Aanrijding
De politie is een onderzoek gestart naar het geweldsincident en is op zoek gegaan naar de verdachte. De man werd even na 20:30 uur gespot op de A6 in Flevoland en ging er met hoge snelheid vandoor. Op de N50 bij Kampen is er daarop een aanrijding met een ander voertuig ontstaan. De verdachte zat alleen in zijn voertuig en is overleden. Daarnaast zijn de twee inzittenden van het andere voertuig overleden. Het betreft een man (68) en vrouw (67) uit Emmeloord. Zij hebben geen betrokkenheid bij het eerdere incident.

Rijksrecherche
Alle nabestaanden zijn door de politie in kennis gesteld van het zeer heftige incident. Omdat er sprake was van een achtervolging doet de Rijksrecherche onderzoek. In het belang van dat onderzoek is de politie terughoudend in het delen van verdere details.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen