dinsdag, juni 25, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomewelzijnMeld je aan voor de Rookvrije Generatie Award IJsselland

Meld je aan voor de Rookvrije Generatie Award IJsselland

-

 

Ken jij een goed rookvrij initiatief? Werk je zelf aan een idee om jouw club of omgeving rookvrij te maken of wil je dit nog opstarten? Meld het initiatief aan voor de Rookvrije Generatie Award IJsselland! In deze regionale wedstrijd gaat GGD IJsselland op zoek naar het initiatief dat het beste werkt aan de rookvrije generatie. Het beste initiatief wint een mooi geldbedrag om te gebruiken voor de rookvrije omgeving.

GGD IJsselland organiseert deze Rookvrije Generatie Award IJsselland om de personen en initiatieven die in de regio IJsselland enthousiast bezig zijn met het organiseren en realiseren van rookvrije omgevingen aan te moedigen en in het zonnetje te zetten. Daarmee willen we ook anderen inspireren om bij te dragen aan een Rookvrije Generatie. Zo komen we samen stap voor stap meer in de buurt van de rookvrije generatie.

Ken jij goede rookvrije initiatieven uit jouw omgeving? Bijvoorbeeld een rookvrij bedrijf, onderneming, recreatie- of sportvereniging. Of ken je iemand die zich hard maakt voor de Rookvrije Generatie? Meld ze aan voor de Rookvrije Generatie Award IJsselland of vertel ze over deze Award zodat ze zichzelf aan kunnen melden.

Aanmelden kan tot en met 15 april 2022 via het aanmeldformulier op ggdijsselland.nl/rookvrijaward. Je kunt starten met een nieuwe initiatief, maar ook initiatieven die al langer bestaan kunnen aangemeld worden.

Doe mee en win!

Doe mee, want de drie beste initiatieven winnen een mooi geldbedrag van €2.500, €1.000 en €500 om te gebruiken voor de rookvrije omgeving.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen