Mika van Mierlo Pupillen Kampioen van Nederland

Zondag 6 maart werden de nationale pupillen wedstrijden gehouden in het Omnisport te Apeldoorn. Het strijdtoneel wat afgelopen weken het domein van de junioren en senioren was, was nu over genomen door de pupillen. Voor Isala’96 deden er aan dit officieuze Nederlandse kampioenschappen 8 pupillen mee.

Mika
Voor de pupillen C zijn de 40 meter sprint, 600 meter, verspringen en hoogspringen in meerkamp verband afgewerkt. Voor de pupillen A/B zijn 40/60 meter sprint, 600 meter, kogelstoten en verspringen/hoogspringen de onderdelen.
Mika van Mierlo was de kampioen van de dag. Met een kleine overmacht won hij de meerkamp en mag zich hierdoor een jaarlang de pupillen kampioen van Nederland noemen bij de A pupillen. Hij blonk met het hoogspringen uit, met een hoogte van 1.40 meter. Hiermee evenaarde hij zijn eigen record en Kamper record. Ook op de 600 meter was hij heer en meester in een tijd van 1.47,49 behaalde hij de winst en een nieuw Kamper record.

Andere Kamper records waren er voor Hugo Visser (jongens pupillen B) en Lisa Hoogervorst (meisjes pupillen B). Beide liepen een sterke 600 meter in respectievelijk 2.03,74 en 2.37,82.
De andere pupillen die meededen waren Josse Kampen, Lars Hansman, Koen Endeman, Melle Kroon en Sophie Kroon.
Voor uitslagen : https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/5153/331/