Moeders, vaders, oma’s en opa’s gezocht

Ben jij die moeder, vader, oma of opa die 2 of 3 uur per week de tijd heeft om een gezin met jonge kinderen te ondersteunen door middel van een luisterend oor, het delen van ervaringen, samen op pad te gaan en te kijken naar mogelijkheden waar het gezin behoefte aan heeft? Neem dan contact op Home-Start Kampen!

Wekelijks bezoeken de getrainde vrijwilligers van Home-Start Kampen een gezin met jonge kinderen als steuntje in de rug bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Ze ondersteunen het gezin met de vraag die zij hebben, voor een periode van gemiddeld 10 maanden. Hun uitgangspunt is dat als ouders (weer) goed in hun vel zitten, dit automatisch zijn weerslag heeft op de kinderen.

Vertrouwen en gelijkwaardigheid vinden ze heel belangrijk.

Home-Start Kampen is een informele organisatie met aandacht voor persoonlijke begeleiding en ontwikkeling van vrijwilligers. Je krijgt een training en een reiskostenvergoeding en een kerstpakket. Elk jaar doen ze ook iets leuks met elkaar. Zij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om zichzelf te ontwikkelen en een gezin te laten groeien.

Medio maart gaat de voorbereidingstraining in Kampen weer van start. Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met Liesbeth Oostra (coördinator) 06-51689673 of per mail home-startkampen@icare.nl of kijk op Website van Home-Start.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*