donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportMoeizame overwinning KHC

Moeizame overwinning KHC

-

KHC is er in geslaagd de lastige uitwedstrijd tegen hekkensluiter VVOP uit Voorthuizen winnend af te sluiten. Gemakkelijk ging dit niet, de ploeg haalde geen enkel moment het niveau van de laatste weken. Toch was KHC met name de 1e helft de bovenliggende partij, het vergat echter te scoren en dan wordt het lastig.

voetbalIn de 3e minuut een kans voor Ronald Arends die gelukkig weer van de partij was, echter zijn inzet ging rakelings over het doel. Een minuut later een beste kans voor Burak Alp oog in oog met de doelman, kon deze laatste met een katachtige reactie de bal tot hoekschop verwerken. In het verdere verloop van de 1e helft kreeg KHC nog enkele mogelijkheden de score te openen, echter het geluk en een uitstekende doelman van VVOP stonden succes in de weg. Na rust ging KHC naarstig op zoek naar een doelpunt, en die kwam er ook in de 55e minuut was het Ronald Arends die de diepte werd ingestuurd door Bren de Lange. Zijn harde schuiver was onhoudbaar voor de Voorthuizense doelman. Daarna een angstig voetballend KHC, dat terug geduwd werd en onder druk kwam te staan. VVOP kreeg enkele goede mogelijkheden op de gelijkmaker, en KHC ging enkele malen door het oog van de naald. Zo ging een inzet van VVOP in de 65eminuut tegen de paal, en moest een uitstekend op dreef zijn de sluitpost Kevin Dijkstra zijn kunnen een aantal malen tonen. Toch kreeg KHC ook nog diverse kansen om de score uit te bouwen, invaller Jeffrey van der Vlist kwam enkel malen oog in oog met de doelman maar had het geluk niet aan zijn zijde.
Resumerend een moeizame maar toch wel verdiende overwinning voor KHC. Het was technisch de betere ploeg, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat het maar zo anders had kunnen uitpakken in de slotfase. Het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter Wim Weurink uit Zwolle klonk menig Kamper supporter dan ook als muziek in de oren.   Man van de wedstrijd: Kevin Dijkstra

Volgende week weer zo’n lastig potje, nu gaan we naar de andere hekkensluiter Lunteren. De wedstrijd in Lunteren begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter van Dijk uit Dronten.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen