Mogelijk zedendelict Kamper stadspark

Foto: Mitchell Boswijk

In de nacht van zaterdag op zondag heeft er in het Kamper stadspark een incident plaatsgevonden. Er is zondagmorgen uitgebreid onderzoek gedaan door de forensische opsporing van de politie. KampenOnline heeft vanwege de geruchten die door de stad gaan navraag gedaan bij de politie.

De persvoorlichtster van de politie meldt ons: ‘In de nacht van zaterdag op zondag is de politie een onderzoek gestart na een mogelijk zedenincident in een park in Kampen. Hiervoor is het park afgezet geweest en werd er sporenonderzoek gedaan door forensische opsporing en speciale speurhonden’

De politie kon vanwege de gevoeligheid van het incident, het onderzoek, en de privacy op dit moment niet meer details delen. Er wordt aangifte gedaan van het incident door een vrouw. En er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

De politie roept op: ‘Mensen die in de nacht van 24 op 25 september iets gezien of gehoord hebben (in of rond het stadspark in Kampen) wat met deze zaak te maken kan hebben, vragen we om contact op te nemen met ons. Dat kan door te bellen met 0900-8844’.

Er is van de dader (nog) geen signalement bekend.

Zie ook: https://kampenonline.nl/incident-stadspark-kampen-stadspark-afgezet-voor-onderzoek/


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.