Mooie start nieuwe seizoen CKSO

Het Christelijk Kamper Symfonie Orkest (CKSO) heeft een mooie start gemaakt met haar nieuwe seizoen. De afgelopen twee maand hebben zich maar liefst 15 nieuwe leden aangemeld voor de twee orkesten van het CKSO.

Het CKSO – bestaande uit een A-orkest en een jeugdorkest – heeft tijdens de start van het culturele seizoen bij Quintus IJsselmuiden een goed bezocht miniconcert gegeven. Hierna zijn de orkesten, onder de enthousiaste leiding van dirigent Vincent Pollemans, begonnen met het instuderen van nieuwe muziek. Er wordt gerepeteerd voor onder meer het jaarlijkse concert dat het CKSO geeft in de Burgwalkerk. Hiervoor wordt het repertoire van de beide orkesten uitgebreid met veel nieuwe muziek. Het jaarlijkse concert zal plaatsvinden op zaterdag 9 april 2016.

Geïnteresseerde muzikanten zijn van harte welkom om eens te komen luisteren en mee te komen spelen tijdens een repetitie. De orkesten van het CKSO repeteren wekelijks op donderdagavond in het gebouw van theaterkoor Caecilia (Noordweg 94, Kampen), uitgezonderd de schoolvakanties. De jeugd is welkom vanaf 18:00 uur, het A-orkest begint de repetitie om 19:30 uur. Iedereen die een instrument uit het symfonieorkest bespeelt is welkom om mee te komen spelen!

Wilt u meer informatie over het CKSO, neemt u dan contact met ons op: Kees Smits: 06-51289509 / info@ckso.nl (A-orkest) of Arjan Broekhuizen: 038-3330216 / jeugd@ckso.nl (jeugdorkest). Of kijk op onze website: www.ckso.nl.

CKSO