Murat Acikgoz en naar Go Ahead Kampen !

 

De TC van Go Ahead Kampen is zeer content met het feit dat Murat Acikgoz voor volgend seizoen zijn handtekening heeft gezet bij de club.

goaheadDe inmiddels 30 jarige Acikgoz is een voetballende nummer 6 en een bekende op Sportpark Middenwetering. Hij speelde in het seizoen 2010-2011 namelijk al in het rood en geel van Go-Ahead Kampen. Vanwege zijn uitstekende prestaties vertrok hij in de zomer van 2011 naar topklasser Flevo Boys. Na 2 seizoenen in Emmeloord te hebben gespeeld koos hij ervoor om afgelopen seizoen in de topklasse zaalvoetbal te gaan spelen. Hij heeft de jeugdopleiding bij Fc Utrecht voltooid en maakte daarna in 2005 zijn profdebuut bij PEC Zwolle. Met zijn voetballende kwaliteiten en ervaring is Go ahead er van overtuigd dat ze met hem een uitstekende aanwinst hebben binnengehaald.

Murat is na de komst van Rob Knul en Samir Merraki de derde gerichte versterking voor het komende seizoen (2014-2015).

 

Ook Roberto Doufikar komend seizoen (2014-2015) bij Go Ahead Kampen  !!

Mede door blessures heeft de pas 18-jarige Roberto dit jaar niet alles kunnen laten zien. De TC heeft veel vertrouwen in zijn kwaliteiten en de talentvolle aanvaller krijgt alle tijd om zich onder de nieuwe hoofdtrainer Jan Korte te bewijzen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*