Nacht van de Nacht in Quintus

Beleef het in ’t donker met de hele familie!

Ingezonden bericht:

De lichten gaan uit op zaterdagavond 30 oktober bij Quintus. Want tijdens de Nacht van de Nacht organiseert het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 een programma voor de hele familie; met optredens, workshops, voorstellingen en andere toffe activiteiten. En dat allemaal in het donker!

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door natuur- en milieufederaties. Door het hele land worden op 30 oktober activiteiten georganiseerd in het donker. Het Quintus-programma begint met een muzikale inloop vanaf 18.30 uur. Klokslag 19.00 uur wordt het licht gedoofd en is er een spectaculaire opening met glow-in-the-dark-emmertrommelen. Tussen 19.00 en 21.30 uur zijn er tal van gratis activiteiten waaronder braakballen pluizen, dansdemo’s, een kampvuur waar je mee kunt zingen met kampvuurliedjes, de filmvoorstelling ‘Nacht van de Nacht’, zaklampvissen, nachtvlinderen, vuurslingeren en korte theatervoorstellingen voor het hele gezin.

Strippenkaart
Verder zijn er tegen kleine prijzen toffe workshops te volgen zoals poëzie & haiku’s schrijven (Japanse dichtkunst), Fotografie: schrijven met licht, Nachtpracht: tekenen & schilderen, Relaxconcert in het donker en Silent disco (alle leeftijden). Bij het kampvuur kun je broodjes bakken en er is thee, koffie, chocolademelk en limonade verkrijgbaar. Voor de workshops, het broodjes bakken en het drinken kun je gebruikmaken van een strippenkaart (1 strip = 0,50 cent). Deze is verkrijgbaar op de avond zelf of in de voorverkoop via quintuskampen.nl (ook voor meer info).

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*