Nationale Kringloopdag zaterdag 1 oktober

Het is feest op zaterdag 1 oktober bij 150 kringloopwinkels die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Onder het mom van “Een Goeie Koop doe je bij de kringloop” is er van alles te doen tijdens de achtste Nationale Kringloopdag. Het belooft een dag vol met leuke acties, kortingen en activiteiten te worden.

Ook Kringloop Kampen , gevestigd aan de Trekvaart te IJsselmuiden is van de partij. Er is een thematische verzameling van ingezamelde pictogrammen, tekens en symbolen, de een nog gekker dan de ander. Verder ruimschoots aandacht voor Kampen te Boek, een verzameling boeken over Kampen en IJsselmuiden. Ook is er een klein hoekje gewijd aan de boeken van de landelijk bekende Kamper jeugdboekenschrijfster en illustratrice Iris Boter (zij maakte ook het schrijverskwartet).

Er is een presentatie van verrassende kleding gemaakt van tweedehands dekens. Deejay Second Hand ‘Mad ‘Herrie zal nostalgische plaatjes draaien. Voor de kinderen is er een kleurplatenhoek en er is natuurlijk gratis koffie met een koekje en voor de kinderen limonade.

 

kringloop


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673