zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportNederlagen voor dag- en avondteam Reijersdam

Nederlagen voor dag- en avondteam Reijersdam

-

Zowel het dag- als het avondteam van biljartvereniging Reijersdam leden deze week een nederlaag.

Het C2 team van BV Reijersdam ontving in het wijkcentrum Reyersdam het C2 team van B V De Brouwerij uit Nieuwleusen en het werd een kleine nederlaag voor Reijersdam, uitslag 31-32.

De wedstrijd  Arend Bossink tegen Emiel Vonder leek een makkelijker overwinning te worden voor Emiel Vonder, maar Arend had een heel sterk eindspel en kon de wedstrijd in 19 beurten winnen , uitslag 12-9. Harry Winkeler begon goed aan zijn wedstrijd tegen Henk Vonder maar een defect aan zijn keu koste hem de wedstrijd, uitslag 8-12. Martin ten Hove en Bert Brouwer speelden een heel spannende wedstrijd. Martin had de kans om de wedstrijd te winnen maar miste een makkelijke carambole waarop Bert Brouwer de wijdstrijd kon uitmaken , maar Martin kon in zijn nabeurt toch nog een remise maken, uitslag 11-11.

Het dagteam speelde een uitwedstrijd tegen De Trefkoele uit Dalfsen en verloor die wedstrijd met 42-37. Martin ten Hove verloor in 23 beurten van Andre Bruggeman , die slechts dus 23 beurten nodig had voor zijn 100 caramboles, uitslag 12-7. Gerrit van Vlijmen speelde een goede partij tegen Evert Hulleman en won in 28 beurten, uitslag 9-12. Ben Wielandt is niet in zijn beste vorm en leed een duidelijke nederlaag tegen Andre Bouwman die in 25 beurten won van Ben, uitslag 12-6. Willem Kars speelde een sterke partij en won in 25 beurten van Albert Holsappel, uitslag 9-12.

Wedstrijd voor de komende week in het wijkcentrum Reyersdam, donderdag 26 januari 2023: Dagteam BV Reijersdam – Dagteam H.B.C.(Hoogeveen), aanvang 13.30 uur.

Gerelateerde berichten

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen