Nieuw in Kampen en IJsselmuiden de Active Fit Jump Club

Sporten op speciale rebound schoenen

Wil jij dit voorjaar ook starten met een nieuwe, superleuke sport? Dat kan bij de Active Fit Jump Club.

Jessin en Marrie Kroes zijn nu de eerste en tevens enige Nederlanders die de opleiding ‘official international certification by Jumple Training Academy’ hebben afgerond. Ze zijn onlangs gestart met de Active Fit Jump Club.

“Wij staan te springen om iedereen op een leuke manier kennis te laten maken met de Jumple wereld via de Active Fit Jump Club en te enthousiasmeren voor deze supergave sport!”

Active Fit Jump is sporten op speciale rebound schoenen, namelijk Aerowers.

Sporten op Aerowers heeft veel voordelen: het is goed voor je conditie, het stimuleert o.a. de vetverbranding, verbetert de bloedsomloop, versterkt de gewrichten en spieren kortom …een totale workout voor je hele lichaam en het is superleuk!

Heerlijk sporten in de buitenlucht aerobic/dance, HIIT, outdoor training of thuis online lessen volgen….alles is mogelijk! We maken gebruik van Aerowers die je kunt huren of via ons kunt aanschaffen, wij zijn officieel Aerower distibuteur. Wil jij ervaren hoe leuk het is……? Meld je dan snel aan i.v.m. een beperkt aantal plaatsen en beschikbaarheid van de Aerowers voor een kennismakingsles outdoor/ HITT Active Fit Jump.

Meer info en aanmelden via: http://www.activefitjumpclub.nl/Aanmelden/