Nieuwe shirtsponsor voor KV SKonenvaarder

Vlnr: Jan van den Berg (Gigafun), Sophia Schaper (Musicclub Kampen) en Renko van Bodegraven (Restuarant De Vijfsprong)
Vlnr: Jan van den Berg (Gigafun), Sophia Schaper (Musicclub Kampen) en Renko van Bodegraven (Restuarant De Vijfsprong)

Met trots presenteert de wedstrijdploeg van KV Skonenvaarder haar nieuwe wedstrijdshirt met nieuwe sponsors: Restaurant De Vijfsprong, Gigafun, en MusicClub Kampen hebben zich voor langere tijd verbonden aan de promotie van het kanovaren in Kampen. Jan van den Berg van Gigafun en Renko van Bodegraven van Restuarant De Vijfsprong waren eerder ook al verbonden aan het kanovaren: “Voorheen waren we ook al sponsor maar we vinden het mooi dat we op deze wijze een substantiële en langdurige bijdrage kunnen blijven leveren aan het kanovaren in Kampen. En omdat De Skonenvaarder al vijf jaar achtereen Nederlands Clubkampioen, is lokale publiciteit gelukkig gegarandeerd. Dat is voor ons als lokale ondernemers natuurlijk interessant.”

Sophia Schaper van de Musicclub sluit zich daar graag bij aan: “Met het sponsoren van de succesvolle wedstrijdploeg kunnen we ons positief profileren op het sportieve vlak binnen Kampen. Daarnaast vinden de wedstrijden van de wedstrijdploeg plaats door heel Nederland waardoor we ook daar aan bekendheid winnen. Dat is gunstig want met de concerten die wij organiseren proberen we publiek uit het hele land te trekken. Wat dat betreft is alle extra publiciteit welkom.”

Met dit driemanschap aan sponsors kan de wedstrijdploeg weer een tijdje vooruit. Uiteraard schept dit ook verwachtingen waar de wedstrijdploeg hopelijk aan kan voldoen. Maar daar wordt hard voor getraind. In september zijn de individuele Nederlands Kampioenschappen in Amsterdam. Daar proberen we wederom een gooi te doen naar de podiumplaatsen. Op naar nieuwe successen!


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*