Nieuwe theaterproductie Ventura – Hoe overleef ik mijn familie?

Ventura's Theaterklas foto Joost Lemette
Foto: Ventura

 

Nieuwe productie Ventura’s Theaterklas

Op zaterdag 9 en zondag 10 juli speelt Ventura’s Theaterklas in theater ‘De Kofferbak’ haar nieuwste productie ‘Hoe overleef ik mijn familie?. In het stuk passeren alledaagse familievraagstukken de revue vanuit het perspectief van een kind. Herkenbaar en tegelijkertijd soms zeer confronterend!

Wat zijn de voor- en nadelen van het hebben van familie? Hoeveel broertjes en zusje heb jij? Heb je opa’s en oma’s? Wat lust je niet zo graag, maar moet je toch eten van je ouders? En dat gezeur over huiswerk! En shoppen met je moeder ook al z’n ramp! Soms zou je wensen dat je geen familie meer hebt.

De spelers, Isa, Neele, Tika, Emma, Daan, Lot, Lois, Zoé, Manu, Nora, Juli, Sylvie en Daniek zijn 7 tot 12 jaar oud en ontdekken tijdens de voorstelling in hun dromen de nadelen van het leven zonder familie én de leuke dingen van het leven met je familie.
De enthousiaste spelers van de theaterklas maakten de voorstelling ‘Hoe overleef ik mijn familie?’ onder leiding van regisseuse Nannette Poortinga en spelen op zaterdagavond 9 juli om 19.00 uur en zondagmiddag 10 juli om 15.00 uur in de Kofferbak, Ambachtsstraat 21 in Kampen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dekofferbak.atk-rtk.nl of aan de Kofferbak, Ambachtstraat 21 in Kampen

Zaterdag 9 juli om 19.00 uur en zondag 10 juli 15.00 uur
Entree € 7,50