Nieuwe trainer voor S.V. Zalk

SV Zalk 1 gaat vanaf het volgende seizoen 2016-2017 van start met de nieuwe hoofdtrainer Gerrit Hamer. Het 1e elftal van SV Zalk speelt in de 4e klasse en hoopt in het nieuwe seizoen een volgende fase in te kunnen gaan. Hamer is nu nog trainer/coach van het 2e elftal van WHC en hij is toe aan een nieuwe uitdaging.

 gerrit hamer

 

Hamer heeft voor WHC een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van het elftal waardoor de reserve hoofdklasse in zicht kwam. Voor die tijd was hij onder meer actief bij Go Ahead Kampen, ASV Dronten en IJVV.

Het bestuur van SV Zalk is blij met de komst van Hamer. Met een hoofdtrainer van zijn kaliber hoopt de club de kwaliteiten van het 1e elftal te kunnen uitbouwen en de belangstelling voor de sport in het dorp een impuls te geven. Speerpunten die na de gesprekken met Hamer op tafel kwamen waren het neerzetten van een aanvallend en sportief 1e elftal. Daarnaast wil Hamer aandacht besteden aan de ander senioren elftallen, de jeugd en het creëren van een sfeer waarbij het plezier in sporten voorop staat.