Offday bezorgt Dames Zalsman/Reflex 4-0 nederlaag.

reflexZaterdag 7 november speelde Zalsman/Reflex dames 1 tegen V.C.V. uit Varsseveld. Omdat Marjolein Hullegie geblesseerd is aan haar knie werd deze wedstrijd het libero shirt aangetrokken door Lian Heestermans. Yasmina Boutaleb is nog geblesseerd aan haar schouder en niet inzetbaar, daarom stond diagonaal Marleen Lieftink ook deze wedstrijd als middenspeelster op papier.

De eerste set begon bijzonder. Door het verkeerd noteren van een cijfer begon Marjolein Hullegie als spelverdeler aan de wedstrijd. Marjolein toonde direct over een fluwelen techniek en zeer ontwikkelt tactisch inzicht te beschikken, want ondanks deze onverwachte opstelling was het eerste punt door een mooie pipe-aanval van Bo Duteweerd voor de dames van Reflex. Een aantal mooie aanvallen in de eerste fase van de wedstrijd van Reflex waren niet genoeg om lekker in de wedstrijd te komen. Er werd al snel een gaatje geslagen door promovendus V.C.V. Bij Reflex lukte ineens heel weinig en de set ging gemakkelijk met 20-25 naar V.C.V.
De woorden van trainer Hans Verstappen voor aanvang van de tweede set waren duidelijk: spelen met de beleving waarmee ook getraind wordt. Echter het niveau van de training werd in deze tweede set weer niet gehaald. Verdedigend werd er niet goed op het blok geanticipeerd en ook serverend kon Zalsman/Reflex geen druk bij de tegenstander leggen. Ook was er geen enkel geloof te zien in de ogen van Reflex. Een dubbele wissel werd nog ingezet om het tij te keren, maar ondanks een kleine opleving ging deze set met 14-25 naar V.C.V.
In de derde set werd alles op alles gezet om toch nog wat van de wedstrijd te maken. De gelatenheid werd omgezet in vechtlust en in het begin van de set lukte het allemaal een stuk beter bij de jonge meiden uit Kampen. Het blok en de verdediging waren beter op elkaar afgestemd waardoor er meer ballen van de grond werden gehaald aan Kamper zijde. Een beetje geloof en beleving kwamen terug. Toch werden er naar het einde van de set toe weer ongelukkige fouten gemaakt en werd er aanvallend te weinig afgemaakt. Ook hier kwam Reflex niet verder dan een 20-25 uitstand.
Vechtend voor een omslag in de vierde set, werd al vrij snel duidelijk dat er niets te halen viel in Varsseveld. Ook in deze set kwam Reflex niet verder dan 15 punten en de bonus ging naar V.C.V. Een slechte wedstrijd, eentje om veel van te leren maar ook snel te vergeten.