woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurOntdek de IJsseldelta met unieke ‘IJsseldelta Bustour’ op 23 april

Ontdek de IJsseldelta met unieke ‘IJsseldelta Bustour’ op 23 april

-

Deskundige begeleiding, reserveren t/m 15 april, VOL=VOL!
IJsseldelta
Historische Hanzesteden Hasselt, Kampen en Zwolle, prachtige polders en eeuwenoude waterwegen…de IJsseldelta heeft een afwisselend landschap dat zich uitstekend leent voor een unieke bustour dichtbij huis, als het ware door uw eigen achtertuin. Onder begeleiding van een ervaren gids komt u langs de mooiste plekken en bezienswaardigheden en ontdekt u bijzondere verhalen en interessante weetjes. De tour gaat onder meer langs de Kalkovens in Hasselt, de Broederpoort in Kampen en Aardbeienkwekerij Kalter in IJsselmuiden. Een mooi rondje door de IJsseldelta op woensdag 23 april 2014.

Reserveren t/m 15 april bij Sluuspoort in Zwartsluis,  VOL=VOL
De bustour start op woensdag 23 april om 13.00 uur bij Sluuspoort in Zwartsluis. Vanuit Zwartsluis gaat de tour langs onder meer de Kalkovens in Hasselt, de Broederpoort in Kampen en Aardbeienkwekerij Richard & Annet Kalter in IJsselmuiden. Rond 17.30 uur bent u terug in Zwartsluis. Ook als u in het bezit bent van een rollator kunt u mee met de bustour.
Kosten zijn 20 euro p.p. Dit bedrag is inclusief een kopje koffie of thee, begeleiding door gids en tevens een rondleiding bij de Kalkovens. Reserveren kan nog t/m dinsdag 15 april bij Sluuspoort Zwartsluis, via tel: 038-3866555 of per mail via info@sluuspoort.nl. Meer informatie over de bustour vindt u op www.ontdekdeijsseldelta.nl/bustour.

image002

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen