Open Dag bij het Kamper Trompetter Korps

Kampen – Veel muziek, nieuwe leden, stands, eten, drinken en activiteiten: De Open Dag van het Kamper Trompetter Korps staat weer voor de deur. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 17 september 2016. Van 13.30 uur tot 16.00 uur barst het van de activiteiten op het terrein van het clubgebouw ‘De Jachthoorn’ in Kampen.

Om 13:30 uur zal het Jong Kamper Trompetter Korps deze dag aftrappen met een uniek optreden. Hierna kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende activiteiten zoals drumclinics, exercitie lessen met leden van het Jong KTK én het KTK, op de foto in een KTK uniform en nog véél meer. Vanaf 14:15 uur zullen de KTK Music Kidz een optreden verzorgen en als afsluiting van deze dag zal het Kamper Trompetter Korps vanaf 15:20 uur optreden.

Veel stands met activiteiten voor de kinderen en info voor de ouderen. Voor iedereen is er iets te doen. Ook het springkussen is ieder jaar weer een hot item. Tijdens de Open Dag is het natuurlijk mogelijk om je aan te melden als lid bij het KTK, Jong KTK of de gratis KTK Music Kidz opleiding. De KTK Music Kidz is er voor kinderen vanaf 6 jaar. Het succes van de muzieklessen ligt volgens het bestuur van het Kamper Trompetter Korps in de unieke aanpak. Als aanvulling op het leren wordt er veel aandacht besteedt aan boeiende activiteiten, het samenwerken en worden kinderen positief uitgedaagd om zelf actief aan de slag te gaan.

De KTK Music Kidz worden sterk aangemoedigd door Quintus Kunst- en Muziekeducatie Kampen en dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank IJsseldelta. Geïnteresseerden in gratis muziekonderwijs kunnen nu contact opnemen met Barbara Albers: 06-41212116 of Jan Dokter: 038 – 3322605 Mailen kan ook naar: musickidz@kampertrompetterkorps.nl . Voor informatie over de open dag kan je ook mailen of bellen met Henry Dalsem: 038-3320786 of info@kampertrompetterkorps.nl

De Open Dag van het Kamper Trompetter Korps is dus zeker de moeite waard om te bezoeken!

Alle informatie in een overzicht:

Datum:17 september 2016
Locatie:Clubgebouw ‘De Jachthoorn’
Adres:Buitenbroeksweg 1
8265 PH Kampen

Aanvang:13:30 uur – Afgelopen:16:00 uur

ktk

 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673