Open Huis Kulturhus IJsselmuiden

Open Huis Quintus

Op zaterdag 5 september is het Open Huis in het Kulturhus IJsselmuiden. Tijdens deze middag houdt Quintus een muziekproeverij voor iedereen die een instrument wil beluisteren of uitproberen. Belangstellenden zijn welkom tussen 12 en 16 uur.

Onder begeleiding van een docent kun je verschillende instrumenten uitproberen en bespelen. Dus heb je altijd al eens sax wil spelen, lekker willen drummen, voelen hoe het is om een gitaar te bespelen of achter een piano of orgel willen plaatsnemen? Je kunt uit heel veel instrumenten kiezen, dus grijp nu je kans! Voor kinderen van 6 tot 12 jaar is er een meespeelorkest van 14 tot 15 uur. Op verschillende instrumenten studeren de kinderen een stukje in en in de loop van de middag volgt een mooie presentatie.

Meedoen met het meespeelorkest kan door een mailtje te sturen naar info@quintuskampen.nl o.v.v. naam en leeftijd van je kind of geef je op via de administratie van Quintus. Ook kun je meedoen met een workshop djembé. Natuurlijk zijn er op het podium diverse muzikale presentaties. Zo kun je bijvoorbeeld luisteren naar het Quintus Saxofoon Ensemble. Dus kom langs en geniet van een inspirerende middag.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*