Open Huis bij kunstencentrum Quintus

‘Quintus BinnensteBuiten’

KAMPEN – Quintus – het leukste kunstencentrum van de regio – houdt op zaterdag 28 mei het jaarlijkse Open Huis. Tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers kennismaken met het nieuwe cursusaanbod voor komend seizoen, meedoen aan inspirerende workshops en zich laten voorlichten bij diverse proeverijen.

‘BinnensteBuiten’ is het thema van dit jaar en dus bruist het binnen én buiten Quintus van de activiteiten en gezelligheid. Het programma wordt om 12.00 uur op ludieke wijze geopend door onze Muziekvanger van Kampen. En Quintus zet nóg een ‘mystery guest’ in om het Kamper publiek op poëtische wijze tot een bezoek aan Quintus te verleiden. Eenmaal binnen trakteren we bezoekers op een drankje, swingende dansacts en muzikale optredens van onder andere 50+ pop- en rockkoor Rock Oud Loud. Bij de workshops beeldende kunst kan de jeugd proeven van de kinder- en jongerenateliers en wordt de raku-oven opgestookt. De jongste bezoekers volgen met behulp van een stempelkaart een eigen creatieve route waarmee ze een korte cursus Djembé kunnen winnen!

Verder veel aandacht voor theater en muziek. Altijd al dat ene instrument willen bespelen? Of droom je ervan om op de planken te staan? Ga dan langs bij de muziekproeverij of vraag onze theaterdocenten het hemd van het lijf. Een tip voor theaterliefhebbers: kom datzelfde weekend (vrijdag- en zaterdagavond) genieten van voorstellingen van onze theatergroepen. Lees meer over deze theatervoorstellingen, het uitgebreide programma van het Open Huis of onze ruim 100 inspirerende cursussen op quintuskampen.nl. Nog vragen? Neem dan contact op met Quintus via info@quintuskampen.nl of 038-3371200.

Quintus - De acteurs van Theater 20+ in actie
De acteurs van Theater 20+ in actie