Open huis roeivereniging “de IJssel”

Zaterdag 30 april mei houdt Kamper roeivereniging De IJssel open huis op hun accommodatie aan het Ganzendiep. Belangstellenden kunnen kennismaken met de vereniging en de roeisport en zich laten informeren over de beginnerscursus.

Leer roeien bij De IJssel - archieffoto
Zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur kan iedereen met belangstelling voor roeien in het algemeen en roeien bij De IJssel in het bijzonder kennismaken met de vereniging, de accommodatie en de roeivloot. Ervaren instructeurs vertellen graag meer over het roeien en de beginnerscursus en er is gelegenheid om zelf mee te roeien. Ook zal de nieuwste aanwinst – een skiff – wordt gedoopt.
Het open huis is traditioneel de zaterdag voorafgaand aan de beginnerscursus, die dinsdag 3 mei start. Zo kunnen belangstellenden zich laten informeren over de opzet van de cursus. Met de beginnerscursus van zeven weken krijg je in veertien lessen de basis van het roeien en de belangrijkste theorie onder de knie. Na de beginnerscursus zijn er verschillende vervolgcursussen mogelijk. Na het ploegroeien van de beginnerscursus kun je al snel de stap maken naar het roeien in een eenpersoons skiff.
De IJssel is een ongedwongen, levendige roeivereniging waar je kan roeien op recreatief, sportief en/of wedstrijdniveau, van beginner tot ervaren roeier. De IJssel is gevestigd aan het Ganzediep, Seveningseweg 3. Meer informatie: www.roeiverenigingdeijssel.nl

De IJssel