Open repetitie A.M.D.G

“Wil jij de fascinerende wereld achter de noten ontdekken? Kom dan naar de open repetitie van Jong AMDG”.

Met deze pakkende kreet wil A.M.D.G. laten zien dat haar vereniging uit verschillende onderdelen bestaat en je kennis laten maken met het zelf muziek maken. Het jeugdorkest is onlangs Nederlands Kampioen geworden bij de mars wedstrijden, maar ook in concerten laten zij regelmatig van zich horen.

A.M.D.G. is een vereniging waar jong en oud plezier hebben in het maken van muziek op zowel blaas- als slagwerkinstrumenten. Had een harmonie enkele jaren geleden nog een oubollig imago, vandaag de dag is dat zeker niet meer zo. Counting stars, Adele, Star wars, verschillende muzikale hoogtepunten die allemaal op de lessenaar van het jeugdorkest staan.

A.M.D.G. organiseert al vele jaren activiteiten om de jeugd kennis te laten maken met het bespelen van een instrument. Noten lezen kan iedereen leren, maar bij muziek maken komt echter meer kijken. Waarom staat die noot daar? Wat voor functie heeft die noot? Door hier aandacht aan te besteden komt theorie tot leven.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen om kennis te maken met muziekinstrumenten en de wereld achter de noten organiseert Jong AMDG op maandagavond 9 mei 2016 van 18:30 uur tot 19:30 uur een open repetitie in het verenigingsgebouw ‘ De Opmaat’ aan het Harmoniepad 4 (naast KDV Dikkertje Dap). Het is een open repetitie, je bent vrij om te bepalen op welk tijdstip je komt en gaat.

Dus kom, kijk, doe en beleef, iedereen is van harte welkom!

AMDG flyeropenrepetitie2