Openavond Wijkvereniging De Maten

Donderdagavond 15 september houdt Wijkvereniging De maten haar jaarlijkse Open avond. Op deze avond presenteert de wijkvereniging de workshops die zij komend seizoen zullen aanbieden.

Op deze avond zijn verschillende stands aanwezig met meer informatie en voorbeelden van de workshops. Op die manier kunt u kijken of u er iets bij zit wat u graag wilt volgen. Dit jaar zijn er weer een aantal bekende workshops zoals de verschillende bloemstukken maken. Maar dit jaar zijn er ook weer een heel aantal nieuwe workshops zoals Schilderen op servies, Graffiti en bonbons maken. In totaal bied de wijkvereniging 22 workshops aan, dus zeker de moeite waard om te kijken of er wat tussen zit!

Naast de volwassen bied de wijkvereniging ook activiteiten aan voor kinderen. Zo beginnen we dit seizoen met een knutselmiddag en is er elke maand ongeveer een andere leuke activiteit. Bijvoorbeeld de Glow in the dark speurtocht door de wijk heen!

Heeft u een cursus gevonden, dan kunt u zich meteen bij ons opgeven. Wij vragen dan wel inschrijfgeld, wat bij aanvang van de cursus van het uiteindelijke bedrag afgeschreven word. De openavond begint om 19.30 tot 21.00 uur en wordt gehouden in het wijkgebouw dependance Willen van Oranjeschool, Fidelio 14. Iedereen is van harte uitgenodigd op deze Open avond, ongeacht of u lid bent of niet of misschien wel niet in de wijk woont.

Wijkv. De Maten


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673