woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeIngezondenOproep SV Zalk: "Kom bij ons voetballen"

Oproep SV Zalk: “Kom bij ons voetballen”

-

Sportvereniging Zalk is een gezellige dorpsclub, waar het nog ons kent ons is. De vereniging staat bekend om haar gun en fun factor oftewel een club met gezelligheid en een gezonde ambitie.

Vanaf € 10,- per maand kun je al voetballen bij S.V. Zalk! Vanaf 4 jaar kun je al beginnen bij de bevertjes. Maar ook als 55+ plusser kun je meedoen aan de Walking voetbal.

Heb je nog ambitie?!! Dan is misschien de selectie van SV Zalk wel iets voor je. Twee keer in de week trainen en schitteren in het vlaggenschip van de club.

Heeft dit je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op, info@svzalk.nl of 06 12740957.

www.svzalk.nl

Want voor iedereen is er plaatst bij S.V. Zalk!!!

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen