Oranjeconcert “DEV”

DEV1
Foto: Erik Eenkhoorn

Op woensdag 27 April a.s. hoopt het Christelijk Kamper mannenkoor D.E.V. o.l.v. Gerwin van der Plaats in samenwerking met de Kamper Oranje Vereniging weer haar traditionele Oranjeconcert te verzorgen in de Bovenkerk te Kampen.

Het traditionele Oranjeconcert van de KOV kent een rijke geschiedenis en is een begrip in Kampen en omstreken. Bijzondere medewerking wordt dit jaar verleend door de bekende sopraan Elma van den Dool en Marco den Toom zal weer plaats nemen op de orgelbank van het fraaie Hinsz-orgel.

Vorig jaar verraste koor en organist het publiek met een vernieuwende aanpak. Ook dit jaar zal er naast de oude en vertrouwde vaderlandse liederen ruimte zijn voor klinkende verassingen. Bovendien zijn de verrichtingen te volgen via schermen in de kerk.

Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 uur geopend. Kaarten á € 10,– zijn verkrijgbaar op de avond van het concert aan de kerk. KOV-leden in voorverkoop € 6,–. Niet leden in voorverkoop € 8,– , verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen: Fa. Th.Goossen, Oudestraat 130, Lovinkstraat 26, Penningkruid 27 en Toko Hannes, Winkelcentrum Hanzewijk.