Oranjeconcert “DEV”

DEV

Op maandag 27 April a.s. hoopt het Christelijk Kamper mannenkoor DEV o.l.v. Gerwin van der Plaats in samenwerking met de Kamper Oranjevereniging weer haar traditionele Oranjeconcert te verzorgen in de Bovenkerk te Kampen.

Het traditionele Oranjeconcert van de KOV is een begrip in Kampen en ver daar buiten en een traditie die een rijke geschiedenis kent.
Bijzondere medewerking wordt dit jaar verleend door het trompetduo Maurice & Janita van Dijk en Marco den Toom zal weer plaats nemen op de orgelbank van het fraaie Hinsz-orgel.

Evenals voorgaande jaren is er een afwisselend en feestelijk programma samengesteld met samenzang van o.a. bekende Vaderlandse liederen. Daarnaast staat o.a. een medley met liederen binnen het Thema “Nederland – Waterland” en het bekende “Domine Salvum fac”zal niet ontbreken. Nieuw is de uitvoering van een fantasie over het Wilhelmus van Klaas Jan Mulder.

Het concert vindt plaats in de Bovenkerk en begint om 20.00 uur. De kerk is vanaf 19.30 uur geopend. Kaarten á € 10,– zijn verkrijgbaar op de avond van het concert aan de kerk. Ook verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen:
Fa. Th.Goossen, Oudestraat 130, Lovinkstraat 26, Penningkruid 27 en Toko Hannes, Dr.Damstraat 20.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*