Oranjevereniging Kampereiland presenteert: De avond van de zevende juli

Oranjevereniging Kampereiland presenteert: 

Na een flinke zoektocht eindelijk weer een regisseur. Na vele avonden druk repeteren, zowel online als gelukkig later ook in Ons Erf. Na veel onzekerheden over het wel of niet door kunnen gaan is het dan eindelijk zover. 

Op 24 september 2021 voor de toneelgroep ‘De avond van de zevende juli’ op in de Stadsgehoorzaal! 

De avond van de zevende juli.
Martin van Wijngaarden, een oudere dorpsnotaris wringt zich in allerlei bochten om zijn vrouw Melie te overtuigen, dat de ontvangen liefdesverklaring niet voor hem bestemd is. Maar dat blijkt nog ingewikkelder te zijn dan hij dacht. Want een wildvreemde sollicitant moet zijn vrouw overtuigen dat hij de waarheid spreekt en zijn beste vriend raakt ook onverwachts verzeild in dit vreemde complot. Voor wie is die liefdesverklaring dan wel bestemd? En hoe zit het met de relatie tussen de huisknecht, de freule en dochter Ankie? 

Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat anders dan u van ons gewend bent, deze loopt namelijk online via de website van de Stadsgehoorzaal. Voor onze leden is er een promotiecode om zo voor gereduceerd tarief kaarten te kunnen kopen. 

https://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/de-avond-van-de-7de-juli/ 

Let wel, zoals alle evenementen werken ook wij met het Coronotoegangsbewijs, hou hier dus rekening mee op de avond van de voorstelling. Daarnaast gelden er nog beperkingen in de horeca van de Stadsgehoorzaal, wij zijn aan het kijken hoe we hier als vereniging toch zo goed mogelijk gebruik van kunnen maken. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*