Oude tijden gaan herleven op Sportpark De Wijde Blik van v.v.Wilsum

Foto van auteur

Oude tijden herleven op Sportpark De Wijde Blik van v.v.Wilsum

Tijdens het Continental 7×7 35/45+toernooi

voetbal oud Lekker een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten? Dat kan! v.v.Wilsum is op vrijdagavond 16 mei gastheer van een Continental 7×7 35/45+ toernooi.

Net als voorgaande jaren organiseert de KNVB de 7×7 toernooien voor 35- en 45-plussers aan het einde van het seizoen. Het toernooi start na afloop van het reguliere voetbalseizoen en wel op vrijdagavond 16 mei. De winnaars van deze voorronden plaatsen zich voor de districtsfinale die een week later wordt gehouden bij AD ’69 te Aalten.
Rondvaart door de grachten
De landelijke finale is vervolgens op zaterdag 14 juni op het KNVB Sportcomplex in Zeist. Voor de teams die zich hiervoor weten te plaatsen, wordt een luxe spelersbus geregeld om met zoveel mogelijk supporters naar Zeist te komen. Het winnende team wint uiteindelijk een rondvaart door de grachten en gaat zo de Oranjehelden van 1988 achterna.
Kennismaken met de 7×7 voetbalvorm
Inschrijven is mogelijk tot 9 mei en kan digitaal via de website www.voetbal.nl/7tegen7. De voetballers hoeven geen lid te zijn van de KNVB om deel te nemen, de teams mogen bestaan uit buren, collega’s, vrienden, etc.. Voor verenigingen een uitgelezen kans om niet-leden enthousiast te maken voor het 7×7 35/45+ voetbal.
Kijk voor meer informatie en alle speellocaties op www.voetbal.nl/7tegen7.
HartVoorBurkina

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: