dinsdag, juni 25, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Home112-NieuwsOverval woning aan de Boomgaard

Overval woning aan de Boomgaard

-

De hulpdiensten in Kampen zijn woensdag 13 september gealarmeerd voor een overval aan de Boomgaard. De melding werd om 05:22 via het P2000 netwerk verzonden.

Er is een ambulance opgeroepen. Twee bewoners raakten gewond en één van hen moest mee naar het ziekenhuis.

De politie is aanwezig en doet sporenonderzoek waarbij ook een speurhond is ingezet.

Het betrof een overval waarbij vier mannen in de leeftijd van 20 tot 25 jaar oud betrokken waren. Heb je iets gezien? Bel dan met 112.

Onderstaand bericht werd op social media geplaatst.Update:

Later op de ochtend is een deel van de buit teruggevonden aan de Jac. P. Thijsselaan in de Zwolse wijk Stadshagen.

Twee bewoners werden tijdens de overval mishandeld en bedreigd. Vermoedelijk waren er vuurwapens in het spel. In totaal zouden er vier mannen betrokken zijn geweest bij de overval. Volgens de slachtoffers gaat het om mannen met een (donker)getinte huidskleur van tussen de 20 en 25 jaar oud. De mannen waren in het donker gekleed en droegen capuchons en gezichtsbedekking.

Tips en beelden uit Kampen en Zwolle

De politie vraagt mensen die iets opvallends hebben gehoord, gezien of mogelijk beschikken over beeldmateriaal, zich te melden.

Dat kan via 0900-8844, tipformulier of volledig anoniem bij Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Dat geldt niet alleen voor bewoners van Kampen, maar dus ook voor bewoners van de Zwolse wijk Stadshagen, waar een deel van de buit is gevonden.

Aan hen vraagt de politie heel specifiek om eventueel beeldmateriaal van de woensdagochtend uit te kijken. Meld het als daar iets opvallends op te zien is, hoe klein het misschien ook lijkt. Dat geldt ook wanneer er mensen zijn die iets opvallends hebben gehoord of gezien.

( Bron 112overijjssel)

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen