Paardensport uitslagen Delta Ruiters

Foto van auteur

Zaterdag 3 september is Yinthe Schutte met Oortje gestart op een springconcours in Oldebroek. In de klasse 1.00 meter heeft deze combinatie een super nette ronde gesprongen en een mooie 5e prijs mee naar huis genomen.

Kyra Snoeijer in tevens in Oldebroek gestart met haar paard Ippon Z. Samen startten zij in de klasse 90 cm en in de klasse 100 cm. In beide parcoursen reden zij 2 keer een foutloos parcours. Deze 2 parcoursen werden op stijl beoordeeld. Met 79 en 78 stijlpunten namen ze in allebei de parcoursen de 1e prijs mee naar huis.

Woensdag, 7 september is Kyra Snoeijer gestart met haar pony Don Gravin in Zwolle. Eerst een rondje 110cm. Daarna voor de allereerste keer 120 cm!! Oke dit zijn serieuze hindernissen! Het verliep heel mooi, en met twee foutloze parcoursen tweemaal de 1e prijs meegenomen.

Afgelopen zaterdag was er een springconcours in Wezep voor de ponyruiters. Sherise Slendebroek startte met haar pony Goldberg’s Chilayne in de 60 cm klasse en behaalde de 1e prijs met 78 stijlpunten.

Roselyn Slendebroek kwam met haar pony Chavello’s Golden Cutie aan de start van het springconcours in de klasse 60 cm voor de pony cat. D/E. Zij behaalde 75 stijlpunten en dat was goed voor een 2e prijs.

Jojanneke startte bij de paarden met de topper Mosca. Deze combinatie werd 2e in de klasse 80 cm met 75 stijlpunten.

Het was een drukke week voor Kyra Snoeijer. In Wezep mocht zij afgelopen zaterdag starten met haar paard Ippon Z. Ze hebben een parcours van 90 cm en 100 cm gereden . Beide parcoursen mooi en foutloos.

Daarmee behaalden ze een 3e en een 10e prijs!

HartVoorBurkina

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: